google-site-verification: googlefacc96d51f65e1ae.html
 

 AUTOŠKOLA

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Instagram Social Icon

 

Kako bi udovoljili današnjem ubrzanom tempu života, vozačka dozvola B kategorije presudna je i odlučujuća uloga u Vašoj mobilnosti i dostupnosti. Važno je spomenuti da se i prilikom zaposlenja podrazumijeva posjedovanje vozačke dozvole te mnogi poslodavci uvjetuju mlade ljude da imaju položen vozački ispit.

Kako je i napredak automobilske industrije i složena gustoća prometnica sve zahtjevnija u gradu Bjelovaru, prilično je bitno kako se snalazite za upravljačem.

Prilikom izbora autoškole u kojoj ćete položiti vozački ispit, presudna bi trebala biti kvaliteta i moderan način rada autoškole te dostupnost. U Autoškoli Autokluba Bjelovar jamčimo Vam siguran i brz put do vozačke dozvole.

 

Autoklub Bjelovar najstarije društvo u gradu takove vrste utemeljeno 1930.g. Od samog početka bavimo se obučavanjem kandidata za vozače pratimo, potičemo i ostvarujemo zaštitu interesa vozača u cestovnom prometu i motoriziranom turizmu

 

U skladu sa zadanim ritmom i brzinom današnjeg vremena za većinu poslova vozačka dozvola je nešto što moraš imati. Gustoća i kompleksnost prometa veći je zalogaj nego prije, izuzetno je važno koliko ste sigurni u vožnji, tu izbor autoškole igra presudnu ulogu.

Autoklub Bjelovar je u svrhu prometne preventive i dodatne edukacije vozača audivizuelnom metodom učenja nabavio uz pomoć HAK-a simulator vožnje.

Glavna prednost ovog oblika vožnje je osposobljavanje kandidata u virtualnoj stvarnosti tako da im nestane strah od snalaženja u prostoru.  Budući kandidati za vozače trebaju

se sami uvjeriti u prednost obuke na simulatoru i obuke u stvarnoj životnoj situaciji.

 

Autoklub Bjelovar  je na usluzi  članovima i građanima svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 7,00 do 15,00 sati

 

 Autoklubu Bjelovar kao udruga građana obavlja slijedeće djelatnosti:

 

  • Autoškola (obučavanje kandidata za A, A1, A2, B, BE, C, CE kategorije)

  • Služba pomoći na cesti (0-24h)

  • Mehanička radionica za popravak i servisiranje vozila

-     Preventivni pregled vozila

-     Besplatna montaža, demontaža i balansiranje guma i još niz drugih pogodnosti

 

Osim ovih djelatnosti u sklopu kluba postoji služba članstva, gdje se možete učlaniti ili produžiti članstvo

-izdavanje Međunarodne vozačke dozvole

-izdavanje Dozvole za upravljanje tudim vozilom koje prelazi granicu RH

 

NOVOST

POKLON KANDIDATIMA

Autoklub Bjelovar nagrađuje svakog svog polaznika autoškole sa paketom START članstvom u HAK-u nakon uspješnog završetka osposobljavanja u autoškoli.

Simulator vožnje