google-site-verification: googlefacc96d51f65e1ae.html
 

SIMULATOR VOŽNJE FAROS

VOZITE ŽELJENI AUTOMOBIL NA AUTO SIMULATORU AUTOKLUBA "BJELOVAR

" TE TAKO OSJETITE ČARI VOŽNJE I ADRENALINA BEZ NARUŠAVANJA SIGURNOSTI!

Predstavljamo Vam najsofisticiraniji auto simulator EF-Ultra 2 izrađen od strane ECA grupe - imena broj jedan u svijetu robotike i simulacije.

ECA grupa je razvila inovativni koncept kombiniranjem asimilacije vozila i njegovog okruženja metodom podučavanja. Pomoću auto simulatora korisnik ima mogućnost potpunog treninga prije samog izlaska na cestu kao i mogućnost edukacije kako pravilno anticipirati u kritičnim trenucima. Naposljetku, znanje o tome kako reagirati u teškoj situaciji od ključne je važnosti.

Simulatori ECA grupe sve se više koriste za trening vozača diljem svijeta jer su vrlo učinkovit obrazovni alat namijenjeni svim razinama vozača (vozači-početnici ili osobe koji su godinama izvan aktivne vožnje). Oni pružaju siguran i točan način testiranja interakcija vozača s novim sustavima bez ugrožavanja života ili oštećenja opreme.

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Početak novog tečaja

Danas, u vrijeme brzog i teškog življenja, odluka o polaganju vozačkog ispita je važna i vrlo značajna odluka. Svakodnevnim obvezama odlučili ste pridodati i još jednu za koju morate izdvojiti puno vr