google-site-verification: googlefacc96d51f65e1ae.html
 

đ

    DIJAGNOSTIKA MOTORA
  Uz pomoć dijagnostičkog

 

               ST 6000 BLACK

BRAIN BEE ST 6000 OEBD- Univerzalni dijagnostički uređaj najnovije generacije, namijenjen radu na svim osobnim i lakim dostavnim vozilima.

ST 6000 je najpoznatiji dijagnostički uređaju u Brain Bee asortimanu.
Visoko sofisticirani tehnološki sadržaj, istovremeno vrlo jedonstavan za rukovanje.
Idealan za dijagnostiku na svim vrstama vozila: automobilima, komercijalnim vozilima i kamionima

              

 

KTS BOSH 240

• PRIKAZ ECU INFORMACIJA
• PRIKAZ PARAMETARA/STATUSA
• PRIKAZ/PONIŠTAVANJE GREŠAKA
• PODEŠAVANJA
• AKTIVACIJE
• KODIRANJA
 

     Zamjena guma i  
          balansiranje
 

 

Izmjenom  članskih pogodnosti te proširenja osnovne usluge za članove  osim što član može koristiti pogodnosti u okviru članstva, odsad može koristiti i dodatne pogodnosti vezane uz vozilo. One obuhvaćaju besplatnu demontažu i montažu guma te balansiranje kotača na vozilu. Ovu pogodnost član ima pravo koristiti tijekom članske godine kako bi mogao zamijeniti ljetne i zimske gume. Član može prilikom jednog korištenja članske pogodnosti zamijeniti najviše sve četiri gume.  

Pozivamo sve naše članove   da kontrolne preglede i ostale članske pogodnosti vezane uz vozilo iskoriste. Pripremili smo ih za vas, radi vaše sigurnosti i opuštenijeg putovanja u cestovnom prometu. Kontaktirajte AUTOKLUB Bjelovar i ostvarite pogodnosti i sigurnost u prometu.

     KONTROLA SVJETALA
 
 
'Vrlo je važno voditi računa o stanju farova na vašem automobilu. Farovi moraju svoj posao obavljati besprijekorno, a njihova kontrola i čišćenje trebali bi biti jedna od glavnih stvari koje morate prekontrolirati i popraviti na vašem automobilu prije odlaska na duži put. Farovi na automobilu igraju veliku ulogu u sigurnosti vožnje, jer se vjerojatnost za nesreću drastično povećava ako ne možete dobro vidjeti i biti viđeni. Farovi su potrošna roba koja se s vremena na vrijeme mora kontrolirati i po potrebi promijeniti. Palite ih. Svjetla ne pomažu samo Vama da vidite bolje, već pomažu i drugim sudionicima prometa da bolje vide vas – Vodite računa o tome da su svjetla pozicionirana kako treba. Nepravilno pozicionirana svjetla vam smanjuju vidljivost ceste i mogu zaslijepiti druge vozače –